Begeleiding - Doelgroepen

De inhoud van coaching verschilt per persoon, er bestaat geen blauwdruk. Maar bij bepaalde doelgroepen en omstandigheden zijn wel kenmerken te noemen die een accent krijgen. 


ZELFSTANDIGEN ZONDER PERSONEEL zijn vaak creatieve, eigenzinnige en veelzijdige mensen. Als ze in een aspect van het ondernemerschap dreigen vast te lopen, gaan ze niet makkelijk op zoek naar hulp. Advies of een luisterend oor accepteren ze niet gauw van iemand die geen ervaring heeft met het zelfstandig ondernemerschap. Door mijn brede ervaring, merken zzp'ers in uiteenlopende beroepen snel dat er iemand tegenover hen zit die 'tegen ze op kan'. Niet alleen bij het inschatten van mogelijkheden en beperkingen in de markt, maar ook in creativiteit en intellectueel. Dit leidt vaak tot opluchting, En dan kunnen we snel aan de slag.

HOOGBEGAAFDEN zijn anders in hun denken, voelen en gedrag dan de meeste mensen. Ze hebben ongewone verwachtingen en andere manieren van waarnemen en leren. In begeleiding bij werk of persoonlijk leven sluit ik daarbij aan. Zie verder onder Hoogbegaafden.

Voor begeleiding aan GGZ-CLIENTEN met een PersoonsGebonden Budget, zie de pagina PGB-begeleiding.

_
_
_
__
__
__
Welkom
Actueel
Begeleiding
Hoogbegaafden
Nadere kennismaking
Verwijzingen
Contact
Blog
Downloads

'cause the soul of nobody knows, how a flower grows

Cat Stevens