Hoogbegaafden - HB Huiskamer

Vanaf donderdag 25 april is er een vervolg op de HB Huiskamer!

Sinds de abrupte stop vanwege corona in maart 2020 was er lange tijd niets mogelijk. Daarna was de ruimte bij boekhandel Scheltema niet meer beschikbaar en ontbrak me de tijd om een nieuwe start te organiseren.
Maar nu heb ik een samenwerkingspartner met een vaste locatie gevonden: Zorgeloos Ambulant, een van de organisaties die WMO-begeleiding in Amsterdam verzorgen. We doen de HB Huiskamer een tijd samen en daarna zet Zorgeloos Ambulant het project voort, zodat ik met pensioen kan. Dit jaar gaan we enkele keren proefdraaien en in december maken we een plan voor het nieuwe jaar. 

De Huiskamers werden in 2019/2020 steeds drukker bezocht dus ik ben blij de organisatie en uitvoering nu samen te kunnen doen met Miriam van der Hoeven, ambulant begeleider bij Zorgeloos Ambulant. Ook mijn collega Renate van der Veen zit in het team zodat draagkracht en continuïteit geregeld zijn.

De opzet blijft voorlopig vrijwel hetzelfde: De Huiskamer voor hoogbegaafde volwassenen is een open inloopbijeenkomst voor informatie en ontmoeting. Ook welkom zijn mensen die twijfelen of ze het zijn, het net-niet zijn of een hoogbegaafde naaste hebben. Er is geen programma en op tijd komen hoeft dus niet. Er zijn boeken over hoogbegaafdheid ter inzage en er is koffie en thee met iets lekkers erbij. Het is gratis en aanmelden is niet nodig. 

De eerste HB Huiskamer dit jaar is op donderdagmiddag 25 april 2024, van 14.00 tot 16.00 uur in de benedenzaal van Zorgeloos Ambulant, Louise Wentstraat 188, 1018 MS Amsterdam. De volgende keer is donderdagmiddag 27 juni. Het pand ligt tussen de Sarphatistraat en de Mauritskade, ongeveer ter hoogte van Artis. Zie GoogleMaps  Er zijn drie bus-/tramhaltes op hooguit 6 minuten loopafstand.

_
_
_
__
__
__
Welkom
Actueel
Begeleiding
Hoogbegaafden
Nadere kennismaking
Verwijzingen
Contact
Blog
Downloads

'cause the soul of nobody knows, how a flower grows

Cat Stevens