Nadere kennismaking - Wat anderen zeggen

Bij Greet krijg ik de tijd en de ruimte om me op mijn eigen manier te ontwikkelen: niet in 10 stappen naar mijn doel maar ook gelegenheid voor reflectie, discussie en twijfel. 
Vrouw van 45, beeldend kunstenaar, ggz-cliënt

Greets enthousiasme, betrokkenheid, heldere blik, doortastende vragen en creatieve ideeën, hebben me goed geholpen met uitpuzzelen van wat voor soort ondernemer ik eigenlijk ben, wat mijn sterke en zwakke punten daarin zijn en wat ik nu eigenlijk wil (met mijzelf) in het werk.
Jan Abrahim Vos, vormgever, coach

Jij hoeft je niet druk te maken over veranderingen in de markt. Met de kwaliteit die jij levert, kun je in elke branche waar je wilt altijd wel je boterham verdienen.
Collega PGB-begeleider + fiscaal-juridisch adviseur

De gesprekken met jou voelen voor mij als "eindelijk iemand die me ECHT hoort, snapt en valideert". Dat heb ik in mijn leven hooguit 2 keer eerder ervaren.
Man van 48, die recent ontdekte hoogbegaafd te zijn

Jij kunt ontzettend goed luisteren maar wat ik bij jou nog veel erger vind, is dat je altijd precies de goeie vragen stelt. Ook als ik daar helemaal geen zin in heb.
Onverwachte feedback van een vriendin tijdens een gezellig koffiepraatje.

In een boek over rouwen las ik de ontroerende uitdrukking: “betrouwbare aanwezigheid”. Zó is Greet voor mij: ze is er wanneer ik haar echt nodig heb en dan ís ze er ook. Maar het betekent voor mij nog iets anders: ze duwt mij niet in een bepaalde richting, maar laat mij zijn wie ik ben – in al mijn onhandigheid. Zó is Greet óók voor mij.
Vrouw van 60, hoogbegaafd en ggz-cliënt. 

_
_
_
__
__
__
Welkom
Actueel
Begeleiding
Hoogbegaafden
Nadere kennismaking
Verwijzingen
Contact
Blog
Downloads

'cause the soul of nobody knows, how a flower grows

Cat Stevens