Blog - 040913 Tientje over?

De blog die ik beloofd heb over overwegingen om wel of niet een IQ-test te doen, volgt nog. Ik geef voorrang aan een nieuw idee, dat ik graag direct wereldkundig maak.

Er zijn enkele bezoekers van de HB Huiskamer, die zeer krap bij kas zitten en niet in Amsterdam wonen. Vanwege de combinatie van reiskosten en entree, kunnen zij minder vaak komen dan ze zouden willen. 

Als er mensen zijn met wat ruimte in hun portemonnee, dan is er per vandaag de mogelijkheid om 10 euro over te maken naar Kantlijn, rekeningnummer 1319 73703, onder vermelding van "Huiskamer cadeau". Een tientje extra betalen als je de HB Huiskamer bezoekt, mag ook. Dan stel ik de betreffende bezoekers op de hoogte. 
Op mijn site zal ik met enige regelmaat melden of en hoeveel hier gebruik van gemaakt is. 

Verder krijg ik graag bericht van mensen die wel naar de HB Huiskamer willen komen maar dit vanwege de afstand en/of financiën niet kunnen. Intussen ben ik al bezig met verkennen van de mogelijkheden om het project uit te breiden en te verspreiden. Voor samenwerkingspartners en hopelijk toekomstige mede-financiers is het nuttig te weten hoeveel interesse er is.

Wordt vervolgd. 


_
_
_
__
__
__
Welkom
Actueel
Begeleiding
Hoogbegaafden
Nadere kennismaking
Verwijzingen
Contact
Blog
Downloads

'cause the soul of nobody knows, how a flower grows

Cat Stevens