Nadere kennismaking - Over mij

Mijn werkervaring is zo gevarieerd als mijn klantenkring. Ik werkte betaald  en als vrijwilliger, in bedrijfsleven en non-profit-sector, in uitvoerende en coördinerende en bestuurlijke functies. Als verpleeghulp en onderzoeker, bij een uitgeverij en een organisatie-adviesbureau, in een bibliotheek en een clubhuis van ggz-cliënten. Ik heb ook ruim ervaring met het baanloze bestaan, rondkomen van een minimum-inkomen en de moeizame relatie met uitkeringsinstanties.

Drie thema's komen in mijn werk en persoonlijk leven steeds terug: belangenbehartiging, emancipatie en medezeggenschap. Daardoor ontdekte ik hoe waardevol het is om mijn beperkingen, net als mijn talenten, te accepteren als onderdeel van mijn identiteit. Zelfinzicht is een voorwaarde om mijn werk te kunnen doen want in elk ontwikkelingsproces en in ieder begeleidingstraject is identiteit een kernthema.

Mijn kennis en kunde verzamelde ik in niet-afgemaakte opleidingen theologie, sociale academie, schrijversvakschool, ondernemersleergang. In cursussen: onderhandelen, time management, presentatie en interviewtechniek. En tijdens congressen over ADHD, borderline en identiteit, Ik neem deel aan een ondernemers-netwerk en een netwerk van coaches.

In 1959 werd ik geboren in Rotterdam. De meeste mensen vinden mij optimistisch, geduldig, creatief, zorgvuldig en enthousiast. Sinds 1984 woon ik in de Amsterdamse wijk de Pijp. De
energie van de grote stad vind ik heerlijk. Dat blijft fijn omdat ik regelmatig een weekend doorbreng in de stille natuur van bos en heide bij Woensdrecht.

Mijn complete CV is te vinden op de pagina Downloads

_
_
_
__
__
__
Welkom
Actueel
Begeleiding
Hoogbegaafden
Nadere kennismaking
Verwijzingen
Contact
Blog
Downloads

'cause the soul of nobody knows, how a flower grows

Cat Stevens